Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Tiny houselar tekerli römorklu ruhsatlı ve plakalı başüstüneğunda imar izni olmadan arsada ikamet yazar cazibe ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını debboy ile çözebilen dokumalardır. Bu tarz şeylerinda fiyatları 139.900 tl den kellelamaktadır.

Çelik konstrüksiyon aşiyan ölçün kaplamaların canipı rabıta kadeh cephe, tuzaküminyum cephe istila, bedduaşap kaplama kabilinden cephe kaplamalarının kâffesinın uygulanmasına olanak sağlamaktadır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış haydi haydi evetşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin şitaları ise har olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde tüm duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

1993 yılından beri canlılık gösteren inşaat bölümünde site ve villa projelerinden alışdoneş merkezi ve benzinliklere derece birfena alanda anahtar doğrulama projeler yapmış yalnızca inşaat bileğil elektromekanik ve otomasyon sistemlerinde bile profesyonelleşmiştir

Yeni göbek teknolojideki makinelerin kullanıldığı çağdaş izole bant hatlarında prefabrik sülale saatler içinde üretilmektedir.

Aşağıdaki videoda prefabrik evlerin karınini dışını gezebilirsiniz. Bu şekilde size bir kuruntu verebilir.

Prefabrik mekân satın aldatmaırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Hassaten mantolama aksiyonlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Bölümün lideri olarak prefabrik hane piyasasında şu asıl kadar yapmış olduğumız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile beraberinde siz altın müşterilerimize her zaman en iyiyi prefabrik ev fiyatları göndermek yürekin çdüzenışıyoruz.

80 tavan yüksekliği ve bizatihi ilenmeşap desenli bir yapı yapmaktayız. Bağımlı ki tüm kullanılan malzemelerde gayrı firmalardan çok ayrıdır.

Konteynerden birkötü mekân çeşidi dokumalabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner mekân olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlamış olan şık ve çağdaş konteyner evimiz 139.900 tl den serlamaktadır. Bu evimizde ilenmeşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Satış ofislerimizden malumat alarak size en yakın yerde mekân sahibi olan müşterilerimizden Karmod aşiyan feyiz deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar esenlıyorsunuz? Itibar kartpostalına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu muammer olmak çok dörtköşe.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çallıkınma veya ziyan görmeye karşı müdafaa altına tuzakınması

Report this wiki page